Jesus Christ!!

2009-03-01 18:25:49


Gissa vem som är L-Y-C-K-L-I-G?! JAGJAGJAGJAGJAG!!!! Äntligen förfan!
Trodde inte att det kunde bli mycket bättre efter den dunderbraiga föreställningen, men ack, så fel jag hade. Vi satt näst längst fram, och platserna är så nära scenen de kan bli, så jag såg Ola väldigt bra. Lucky me! Efter frågade vi tjejerna i garderoben om det fanns möjlighet att få en liten autograf, och hon sa att endel sällde sig vid sceningången och väntade på Ola. Självklart som alltid var jag tvungen att göra det. På vägen dit träffade vi ingen mindre än Leari (basisten i The Ark) som hade spelat i orkesten, och vi fick autograf. Megaskön kille!
Sen fick vi såklart vänta ett tag på Ola, han skulle duscha och lite sådant. Men när han kom ut.... då var jag nära på att svimma kan man ju säga. Ola är bannemej den snällaste mannnen jag någonsin träffat. Åh, det var helt underbart! Det var bara jag, mamma och två andra som stod och väntade på honom, så det blev väldigt personligt möte. Jag har fortfarande inte fattat det. Det kommer nog ta ett tag att smälta det hela. Som tur var hade en annan tjej med sig kamera, vilket inte jag hade eftersom man ändå inte fick fotografera under föreställningen, så hon fotade mig och Ola. Ni får se bilden sen, om hon skickar den.

Malmö har vart helt fantastiskt underbart och jag är kär i den staden! Mer bilder på vad jag köpte och sånt kommer senare, nu ska jag äta! Puss hejdå! <3

kommentarer

Pamela
2009-03-01 19:10:32

Sv: Haha TACK. :D

[ t a k a i . b l o g g . s e ]
2009-03-02 21:39:29

aw

Nilla
2009-03-29 11:38:31

Visst var Jesus Christ Superstar fantastisk.

Snygg bild på Ola.


lämna en kommentar här

NAMN
KOM IHÅG MIG

E-POSTADRESS (visas ej)


BLOGGADRESS


KOMMENTAR

trackback
bloglovin