Klubba

2008-10-30 21:45:22




1. Klubba  2. Kusin Evelina

Vi köpte Hello Kitty-klubbor på Lagerhaus, som typ pickade i munnen. Svårt att förklara, men testa själva, vetja!

Nej hörrni, nu får jag nog ta och runda av dagen. Den har vart ganska tråkig, men på ett bra sätt.
Imorrn blir det Gustavsvik (äventyrsbad) med min vän Lotta. Kulkul! De hämtar upp mig klockan 8.30. Noll sovmorgon med andra ord.

Sov gott

Kardemumma

2008-10-30 20:42:44


Tekanna från IKEA, kardemummate från Indiska

Bada

2008-10-30 20:37:35


1. Vatten  2. Nylackade naglar  3. Skum  4. Duschdrapperi

Man borde ligga ner i ett varmt skumbad, mumsa på en bit mörkchoklad, dricka lite god juice och läsa en riktigt bra bok mycket oftare. Underbart!

Krångel, krångel

2008-10-30 19:45:48
Ibland brukar jag tänka att vad bra det hade varit om det inte hade funnits något tekniskt i världen. Vad enkelt det skulle vara! Bloggen krånglar lite, eftersom jag försökte mig på menyn lite. Vi får se hur det går med det sen.
Ska dricka lite te nu. Ciao!

Trött

2008-10-28 23:28:03
Jag är trött som fan. Egentligen var det meningen att jag skulle gå och lägga mig hyfsat tidigt, men jag har fastnat här vid datorn! Förresten så kommer jag ändå inte in på toan för att borsta gaddarna osv, för min brorsa duschar. Fattar inte varför han inte kan göra det liiiite tidigare än halv tolv, men han är ju inte speciellt känd för att vara den allra normalaste.
Well, hoppas ni kan somna. Det brukar inte jag kunna om jag inte är så trött så att jag inte ens kan lyfta ett finger. Nu ska jag sluta babbla (jag kan bli lite snurrig i huvudet så här på kvällskvisten).
Natti natti på er!

28 oktober

2008-10-28 22:06:24
Jag fattar inte hur jag ska kunna hålla mig ända till imorrn med att berätta "hemligheten"!! Men jag måste verkligen hålla ut till imorgon. Kan heller inte berätta varför jag inte kan säga det, men imorrn får ni veta allt =) (inte för att nån bryr sig , men man kan ju låssas).
Vad gör ni nu?
Själv äter jag mörk choklad med smak av hallon. Mums! Jag försöker också kolla på Andra Avenyn, men mamma damsuger så det är svårt att höra. Missade kvällens program på TV:n. Är förresten hemma från Sthlm nu, som ni kanske förstod ;) Saknar redan farmor som tusan! Hon är bäst i världen!!! Ville bara säga det..
Imorrn kommer mina kusiner hit, fast de stannar bara i en natt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något kul får man väl hoppas på. Innan dom kommer måste jag hinna städa en hel del och hålla på. Usch, vad tråkgt!
Men nu ska jag snacka lite framtida planer som kanske får mig på liiite bättre humör;
Jesus Christ Superstar som jag ska på i vår, själva Jesus spelas av Ola Salo (min största förebild, förutom farmor). Ska ner ända till Malmö för att kolla på den med mamma. Kommer bli superkul!
Kanarieöarna eller hur sjutton det stavas. Ska dit i April med Mamma, Bengt, Philip, Nina (Bengts (alltså Bengt är mammas "nye") dotter) och Ninas lille son som är 2 år. Snacka om soft!
Julafton! Ååååh, finns det något bättre?! Älska julen!

Puss hejdå!<3

Packa

2008-10-27 22:20:38
Grrr, vad tråkigt det är att packa! Men måste man, så måste man.. frågan är om allt får plats i väskan, det har ju blivit betydligt mer grejer som måste ner än det var när jag kom hit. Drar hem från huvudstaden imorrn. Och i övermorrn kommer kusiner :D (vilket piggr upp en aning).
Men ha en bra natt, gullungar.
Pussar <3

Mörk choklad

2008-10-27 21:24:28
Sitter här och smaskar på en liten bit mörk choklad. Låter ganska tråkigt, kanske, men det är väldigt mysigt ändå. Speciellt när man vart på Forum en hel dag (jag är sjukt trött nu!). Påtal om mys, ska jag nog ta och inviga mina nya mjukisbyxor. :D
Vad gör ni?
Har en rolig liten grej som jag inte kan berätta för er än, men jag kan berätta på torsdag. Inga ledtrådar! (som om att nån skulle bry sig... men ändå =P)
Nu ska jag ta och hoppa i de där brallerna... Men vi ses ju!
Puss <3

Forum

2008-10-27 14:10:27
Hej hörrni!
Idag var vi som ni kanske vet om ni läste inlägget under på nya Nacka Forum! Jesus Christ. vad bigt det var! Haha... Träffade på Carola också. Om det hade vart för 4 år sedann skulle jag bli helt galen och hoppa runt av glädje, jag var ett riktigt C-fan i mina yngre dagar. Fast nu har det övergått till Arken-fan.
Vad köpte jag då? Jo, en klänning (slash lång tröja?) och strumpbyxort, en vit och en svart tröja, mjukisbrallor, Body Lotion, dusch-kit och en sminkväska från H&M, 2 BH:ar, 2 trosor och ett nattlinne från Lindex och "A piece of cake" och "Systrar i Jeans 4:de Sommaren" (böcker) från Akademibokhandeln. Ni ska få se bilder sen, jag lovar =)
Måste bara nämna en till sak om Forum. "Wayne's Coffee" - vilken totalbesvikelse! Det är så sjukt mycket bättre hemma i Karlstad. Mocha Frappen var jätteäcklig och Chokladbollen smakade inget. Tummen ner för det. Men resten var bra ialf.
SKa snart åka dit igen, farmor ska göra något på banken, vi ska kolla lite på saker vi missade och handla mat.
Puss på er sålänge! <333 :*

Sthlm en söndagskväll!

2008-10-26 21:23:02
Godkväll!
Vad har ni för er?
Själv har jag ganska långtråkigt... så jag satte mig här! =)
Vi har kommit fram till Nacka nu och är här i farmors lägenhet. Himla fin och bra läge! Kan lägga ut bilder på huset sen.
Ska kolla runt på lite olika bloggar nu, hade jag tänkt.
Imorrn blir det nya Nacka Forum. Ser fram emot!
Puss godingar!


(bild från google)

Woho! Nya Nacka Forum!!

På Muskö

2008-10-26 12:17:54
Hej bloggen! Har vart superduperdålig på att uppdatera de senaste dagarna, men jag har vart på Muskö (en ö utanför sthlm) hos min farmor&farfar i deras sommarstuga och har inte haft tillgång till internet. Men nu har jag äntligen lyckats sno åt mig brorsans laptop med mobilt bredband, så jag kanske överlever.
Hur mår ni?
Men mig är det bara bra. Blev jättesugen på mörk choklad förut så jag hängde med farfar till affären och köpte. Det är något speciellt med min kärlek till mörk choklad. Mums!
Ikväll drar jag och farmor in till sthlm... Måste ju ta en titt på nya Nacka Forum ju! Farmor och farfar bor ju i Nacka så...
Jag har alltid älskat Nacka Forum! När vi åkte upp till farmor och farfar spenderades alltid hälften av tiden där i forum och shiet vad jag älskade det! Tyckte att det var bäst helt enkelt...
Well, well.
Vill också gratta Jasmine i efterskott, som fyllde år i fredags! Hennes blogg är väldigt bra! =)
Nu har jag inget mer på hjärtat, så jag tar och rundar av här.
Puss på er <3

Städar

2008-10-23 21:36:39
En smutsig srumpa, en stickad socka, en 50-öring, 4 påsar, en tidning, ett pennlock, en åhlenskartong, ett grattis-kort, en galge, ett linne, en vetekudde och ett svart äpple (det var svart för att det hade ruttnat sönder totalt. behöver jag nämna att det var mögligt?).
Det finns mycket intressant man kan hitta under min säng!

Torsdag

2008-10-23 20:09:03
Ibland kan det komma sånna där riktigt dåliga dagar... Ni vet, sånna som bara går dåligt och man tycker att man är jätteful? Håret är fult, du har ingenting att ta på dig, du har upptäckt att det börjat sticka upp små, irriterande pormaskar i pannan, du försöker gömma den med luggen, vilket är hopplöst eftersom den bara delar på sig. En sån dag har jag idag. Jag har duschat bort det mesta nu, men jag har en hel del saker på listan som återstår att utföra. Jag ska packa inför sthlm som jag åker till imorrn, jag ska se på andra avenyn, skriva klart en svenska läxa, städa lite på rummet osv, osv. U-S-C-H! Jag önskar att sånna här dagar aldrig skulle kunna uppstå!!!! Allt är bara kaos just nu.... Måste försöka ta det lite lungt. Min vecka har vart ovanligt hektisk.
Puss

22 oktober

2008-10-22 19:48:45
Hej hörrni!
Jag vet att jag är sämst på att uppdatera och jag vet att jag har en urtrist blogg. Tanken är att denna bloggen ska bli min fotoblogg framöver! Jag ska snart köpa (så fort jag får råd) en Canon eos 1000D, har 1000 kr kvar.
Jag har bara bloggen nu som en digital dagbok och skiter fullständigt i om det är någon som läser eller inte ;P
Jobbar ialf med en ny design, den här blev för svart (=booooring). Gillar sånt där med design och redigering :D Gör inte ni?
Well.... Ska försöka få ordning på dedär nu, så får vi se hur det blir. Det är ju helt enkelt bara att göra om om det blir katastrof!
Puss<3

Helgkväll

2008-10-18 19:50:46
Hej på er! Visst är det härligt med helgkvällar? Ialf lördagskvällar... och fredagskvällar. Vi har ätit en übermegajättegod middag, bestående av canelloni. Mumma! Ska snart slå mig ner vid TV:n och kolla på Svensson Svensson. Pallar inte med de där "Stjärnor på is", det verkar ju jättelöjligt!
Imorrn ska vi ner en sväng på stan och köpa en TV till mitt rum. En vit, jättesnygg Samsung blir det, perfekt ju!
Puss <3

Lördag

2008-10-18 13:24:07
Goddag på er! Har precis vart en sväng ute och kollat på diverse möbelaffärer och på en TV till mitt rum. Hittade en snygg, vit Samsung. Ska ner på expert sen och kolla lite mer. Köpte ialf två korgar till min bokhylla.
Vad har ni gjort idag?
Var ju på typ... något konsertliknande igår. Min brorsa spelade, och det gick väl bra =) Åkte hem ganska tidigt ialf, var så sjukt trött! Sen kollade jag på idol lite ialf, vad tyckte ni om att Yazmina åkte? (Vet inte om hon stavas så med det skiter vi i lite). Jag tyckte att det var bra, för hon gjorde ingen strålande insatts. Lars är ju ialf storfavoriten för mig :d Sjukt bra är han! Hon den där... Heter hon Alice? Hon är himla bra tycker jag!
Ajaa... Ska snart ta mig lite korv & bröd, sen ska jag ner på expert och åhléns. Puss! <3

Softa

2008-10-16 20:04:23
Hej bloggen! Hann inte med någon uppdatering igår, hade lite grejer att göra i nya rummet osv.
Hu är det med er? Här är det bara bra! Var med kompisar idag som skulle se lägenheten. Vi käkade lite god kladdkaka (med sprutgrädde!) yummie... Har blivit en riktig gottigris på sistonde, det får det bli ändringar på minnsann!
Hur som helst. Sitter här och softar framför datorn insvept i en varm och go filt. Precis som man vill ha det såhär på hösten! Väntar på att Andra Avenyn ska börja... Herregud, det programmet är ju världsbäst! Har följt det ett tag nu. Det blir liksom höjdpunkten på mina sön-tis och torsdagar. Följer ni det?
Förresten så går det riktigt bra med lägenheten här! Mitt rum är nästintillklart, har bara en hylla och en spegel att sätta upp. Också ska jag köpa en ny lampskärm sen, när dom får in den på IKEA. Den var nämligen slut när mamma var där i fredags. Jag lovar att ni ska få se sen när allt är klart. Juste! Ska även få in en TV som ännu inte är köpt också.... Får se när vi hinnre med det.
Vad har jag för planer för morgondagen då? Hm... Ska som vanligt till skolan, vi börjar 8.10 och går till 13.40 om jag inte minns fel. Efter det tar jag som vanligt bussen hem och sen är det tänkt att jag ska gå på någon sorts mini-konsert-festival här i närheten. Min brorsa ska spela, och det får man ju inte missa! Och så ska jag dit p.g.a en annan anledning också, men det berättar jag inte :D
Ha en underbar kväll, ni. Puss!

Tisdag eftermiddag

2008-10-14 16:41:35
Hej på er sötisar! Har vart en helt vanlig dag idag, typ. Finns inte så mycket att säga.
Efter skolan köpte jah mig en melon och smaskade på den ett tag. Ska kolla runt nu lite på internet.
Puss <3

Måndag

2008-10-13 15:38:08
Hej på er! Hur har ni haft det idag?
Själv har jag vart i skolan som vanligt, började 8.40 och slutade 14.20, härligt att gå kortare när det är måndag.
På gympan hade vi coopers, usch och fy! Behöver jag nämna att jag har sämst kondition i Sverige? Oh God, det var jobbigt, kan jag lova! På spanskan kollade vi på Scooby Doo eller hur fasiken det stavas. Tecknat som grädde på moset. Seriöst, vi går i sjuan! Dessutom var den på spanska också, man fattade ju väldigt mycket! >not< Vet inte vilken liten skitunge som hade tagit med den till lärarna, men jag har hört rykten...
Sitter nu hr, ialf, dricker en varm kopp choklad, hoppade över Ben&Jerrys, ska försöka låta bli att köpa för det är dyrt.
Well, well, nu ska jag kolla runt lite på internet, så vi hörs kanske ikväll. Om inte, så imorgon!
Kisses
 

Nattis

2008-10-12 20:58:54
Efter Andra Avenyn, toppat med cupcakes och en dusch är jag jättetrött. Veckan har vart lite hektisk (för att vara mitt liv) och det har slitit på mig. Har faktiskt lite sovmorgon imorgon, men tar ändå 7.50 bussen så jag slipper med de 2 andra fulla bussarna som kommer efter. På måndagar vill jag inte känna press. Imorrn slutar vi 14.20, som tur är. Hade då tänkt mig att köpa en Ben&Jerrys och smaska på den medans jag gör lite skolarbete som jag måste göra klart. Ha en trevlig kväll/natt gullungar!

Söndag kväll

2008-10-12 19:54:13
Go´kväll bloggen! Har tidigare inte kunnat logga in, blogg.se krånglade och hade sig. Ska nu när jag äntligen lyckats logga in skynda mig att skriva ett inlägg innan andra avenyn börjar. Kollar ni på det? Det är världsbäst!
Ni märker att vi faktiskt fått ordning på internet här i lägenheten, dock krånglar TV:n lite.
Måste gå nu, puss! <3

One of us is gonna die young

2008-10-12 00:09:56
Det kanske blir en trend att jag skriver låten jag lyssnar på som rubrik?
Hur som helst tänker jag gå och lägga mig nu. Var förbannat trött imorse, då pappa väckte mig (för tidigt!).
Ska ju hem till mamma imorrn, så jag ska packa och kanske städa lite, nivet. Något jag inte vet är om mamma har fått bredbandet att funka.
Okej, ni som läser fattar nog inte vad jag pratar om, så jag tar allt från början --> mina föräldrar är skilda sen typ 7 år tillbaka, och jag har nu flyttat med mamma ut från vårt lilla område in till stan (ca en mil). Det är inte så att vi typ bor på landet. Man kan jämföra som stockholm och nacka. Fast mycket mindre. (Ja, jag har en viss förmåga att krångla till mina förklaringar). Men vi har ialf flyttat till stan, så det är lite si och så med bredband och sånt. Det skulle funka sen i onsdags, men man kan aldrig vara riktigt säker när det gäller sånt där.
Jaja, gonatt på er nu och sov gott!

800 grader

2008-10-11 20:54:37
Kom  inte på någon bättre rubrik, så det fick bli låten jag lyssnar på för tillfället.
För er som vill veta smakade cupcakesen riktigt gott! Dock var de mycket mäktiga. Orkade inte ens en, hehe.
Vad har ni för er? Jag har grymt tråkigt, därför sitter jag här och skriver lite. Har egentligen inget speciellt att skriva om, bara lite bra tidsfördriv. Pappa sitter och kollar fotboll på TV:n (det var tydligen ingen Svenssen Svensson).
Nej hörrni, nu ska jag försöka hitta något att sysselsätta mig med.




Håller genom alla tider!

En lördagskväll...

2008-10-11 18:20:33
Nu är mina cupcakes klara, och vet ni vad? Jag tror att de är riktigt goda! Jag smakade på själva krämen man har ovanpå, mums, var det!
Vad händer på en vanlig lördagskväll hemma hos mig då? Joo... Jag brukar mest softa och ta det lungt. Kolla på TV, käka godis och bara må bra. Det är ju sånt helger är till för, inte sant? På tal om TV, förresten, någon som vet om det är något sevärt ikväll? Brukar det inte vara Svensson Svensson? Många frågetecken här i livet.
Nej, hörrni, nu är det snart middagsdags. Det blir pasta av nåt slag.
Ha en trevlig lördagskväll, allesammans!



(bild från google)

Cupcakes, yummie! Fast mina blev kanske inte sådär fina, men de smakar nog gott ialf!
 

Cupcakes

2008-10-11 12:08:41
Godmorgon på er! Idag ska jag faktiskt göra något --> baka cupcakes. Kommer säkerligen gå åt helvete men man kan alltid hoppas på någonting bra! Nej, nu ska jag och pappa ta och åka till affärn och inhandla ingredienser till mina små bakverk. Ha en bra dag!

Bloggkoll

2008-10-10 22:24:13
Följ min blogg med bloggkoll

Ny blogg

2008-10-10 21:42:45

Hej folks!
Jag heter Amanda och är 13 år. Har precis skaffat mig denhär bloggen och snart är jag helt klart med designen. Hade en blogg innan (www.diisease.blogg.se), men valde att ta en paus och efter det kom jag aldrig igång igen. Den bloggen var aldrig liksom riktigt "jag".
Men i alla fall, nu ska jag se hur det går med denna bloggen. Läs och kommentera!
Ciao


bloglovin