Glad!

2008-11-27 16:57:02
Woho, gott humör idag!
Fick hoppa lite engelska imorse, då jag skulle göra en sak innan skolan. Det blev dock ingen sovmorgon. Sen var skolan som vanligt, det gick väl bra. Slutade sent idag, 15.15. När jag kom hem slängde jag mig ner på stan för att kolla på present till min pappa, som fyller år på söndag, hittade inget. Köpte Mamma Mia The Movie, även fast jag redan sett den tre gånger, men den är så bra! Och lite marschmallows (haha, ursäkta min dryga stavning).
PUSS!

Arg...

2008-11-26 17:56:06
Egentligen har jag ingen anledning, men jag är på så jävla dåligt humör idag igen. Jag vill verkligen inte. Vi hade planerat en mysig kväll, men jag vill bara gråta ut min ilska. Fattar inte vad det är med mig. Det har blivit såhär sen jag började högstadiet nu i höst. Man får inte den positiva kicken, som man fick varje dag på min gamla skola. HATARHATARHATAR högstadiet. Hjälp mig.

Amanda goes damp

2008-11-25 18:34:47
Hej hörrni.
Jag är så j*vla förbannad! Ni kanske har läst tidigare att jag haft problem med att ladda över bilderna från kameran, och idag, hände det igen. Mitt fullladdade batteri tog slut mitt i allt! Jag vet inte vad som är felet, har inte använt kameran sen jag laddade batteriet sist. Först satte jag på kameran och försökte ladda över bilderna, men det blev bara fel, så bilderna kunde inte laddar över. Jag stängde av kamerna, försökte lite senare och då gick det inte att sätta på, för då var batteriet tydligen slut! Jag blir så förbannad! Någon mer med samma problem? Tips, någ

Sovdags

2008-11-23 21:24:33
Helvete vad jobbigt det är med längtan. Åååh, jag dör! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till...
Nu ska jag bara borsta gaddarna, sen är det läggdags som gäller för mig. Vill vara pigg inför en hel skolvecka. Fast egentligen vill jag ju inte sova, såklart. Jag vill fortsätta sitta vid datorn och bara töla runt på internet. Då är det som allra bäst.
Men puss på er i alla fall

AAAAAAAAAAAAA

2008-11-23 17:46:31
Förlåt alla, men det är dags för mig att erkänna också. JAG ÄLSKAR JOHAN!

 

Söndag

2008-11-23 17:39:50
Hej bloggen! Sjukt längesen nu, ju.
Det är så mycket jag vill skriva om här, jag tänker alla ord i hjärnan, men jag får inte ut dom på tangentbordet. Finns det någon slags kurs för sånt? Det är alltid så, när jag ska skriva i skolan och överallt. Det funkar helt enkelt inte.
Men nu har det gått såpass lång tid sen sist, så liiite ska jag väl kunna få fram ur hjärnan?
Vet att jag har typ 0 läsare per dag, men skit i det. Om man vill komma nån stans måste man ju fortsätta, inte sant?
Idag har det inte hänt mycket, förutom att vi har städat. Puh, vad jobbigt! Finns det något jag hatar är det att städa. Jag slarvar en hel del, vill jag lova. Skiter i det lilla hörnet, och det andra lilla skrymslet. Ingen ser det ju ändå, tänker jag. Det kan inte vara nyttigt med en massa damråttor för hälsan. Undrar hur det blir när jag flyttar hemifrån. Det kommer se ut som tredje världskriget hemma hos mig då. Älskar inredning, men när det kommer till att hålla det lika fint som det var från börjar så vet jag inte vad.. Men nu ska jag sluta babla om städning, för det är så tråkigt.
Egentligen är det ju meningen att jag ska lägga in massor av bilder, men jag orkar inte vänta på att alla 532 bilder från kameran ska ladda färdigt. Dåligt tålamod, kan man kalla det. Har ju såklart tagit många bilder som jag ska lägga in här, men det blir aldrig av. Är också skyldig min moster och hennes familj bilder från min andra mosters födelsedag. De lär nog få vänta ett tag till..
Ser ni vad bra det går? Med skrivandet alltså. Shit, vilket drag!
Jo, justeja!. Glömde nästan berätta. Vi har köpt Guitar Hero Aerosmith. Det kostar bara 299:- PLUS gitarr på Maxi. Men det var då självaste fan, vilken besvikelse! Riktigt tråkigt, med riktigt dåliga låtar. Har redan klarat ut hard och lite på expert på EN vecka. Jag hade förväntat mig en utmaning, men icke. Har ändå inte klarat ut hard på vanliga GH, som vi haft i över ett halvår. Jaja, Guitar Hero Tour nästa! Hoppas det är sååå mycket bättre. Annars fan stämmer jag dom.
Gissa vad jag ska äta ikväll? PIZZA! Wohoo! Gott, gott.
Appropå mat.. Eller mat och mat, men jag är så himla sugen på mörk choklad just nu, så det finns inte. Men en bra sak med att jag gillar mörk choklad mer än ljus, är att det är nyttigare. Duktiga jag!
Ojoj, detta börjar likna ett riktigt långt inlägg, hörrni. Ska kanske ta och runda av, när jag ändå skriver i onödan.
Ha det gött!
Puss <3

Söndag

2008-11-09 11:13:57
Godmorgon trevliga människor!
Idag är det söndag, vilket betyder att helgen snart är slut. Det är ju obegripligt vad tiden går fort..
Det är ju inte bara söndag, utan också fars dag! Har ni firat era pappor? Jag och min bror gjorde scones till frukost åt honom också hade vi köpt en Bob Dylan box, som han blev mycket glad över =)
För att vi inte bara ska sitta inne och töla idag, så åker vi snart till Kilenegården och grillar och myser ^^ Tar självklart med mig kameran, får se om jag får några bra bilder. Vädret är ju dock inte det allra bästa, men vi kanske klarar oss undan regn? Hoppas.
Well, well. Nu ska jag kika runt lite här på internet sen far vi. Pussen!

Baka

2008-11-08 15:30:13
Väntar på att kladdkakan (som jag tillslut valde) ska bli klar i ugnen. Man skulle vänta i 30 minuter. Förra gången jag försökte göra kladdkaka såg den ganska lyckad ut i formen, men sen när vi öppnade formen bara rann det ofärdiggräddad smet ur den. Haha, misslyckande kan man kalla det, men jag förlitar mig på att Leila har skrivit rätt.
Well well. Nu har jag idétorka. Bye!

Cheap Monday

2008-11-08 11:35:38

Aaah. Jag antar att jag inte är ensam om att älska dessa underbara jeans? Cheap Monday. Här ser ni mina fyra par.

Lördag

2008-11-08 10:45:29
Godmorgon

Jag sitter här och bläddrar igenom Leila Lindholms "A piece of cake". Känner för att baka något idag, men shit, vad svårt det är att välja! Och alla de vackra bilderna på mumsiga cupcakes och olika tårtor gör det bara ännu svårare. Hm...

Vad ska ni göra idag?

Själv vet jag inte vad jag ska göra, mer än baka. Fast jag måste ju såklart hänga med pappa (som tycks ha fasnat på toan?) till affären och köpa ingredienser (och lördagsgodis :D bäst att jag är med på den fronten...).

Ja... Jag återkommer väl sen då, med lite roligare inlägg, förhoppningsvis.


Puss!



Ps. Jag blev veckans blogg hos Clara! Tusentack :D

Lars

2008-11-08 00:00:15
Jahapp. Min storfavorit i idol åkte ut. Sad, sad. Och vad lär vi oss av detta? Ingenting, faktiskt. Jag fattar inte hur Anna fortfarande kan vara kvar istället för Lars. Okej, tjejen kan sjunga, men hon har bara gått bakåt de senaste programmen.
Fast Lars har ju själv, i och för sig, sagt att han inte vill vinna idol. Men ändå. Vad har jag nu att se fram emot hela veckan? Johan kanske.. Det återstår väl att se.
Men en sak jag är rätt säker på är att Lars kommer komma långt med sin musik. En sådan unik och speciell talang får helt enkelt inte gå till spillo.

Lars gör en slängkyss Foto: Daniel Ohlsson/TV4
(bild från tv4.se)

Vi älskar dig, Lars Eriksson! (Johan i bakgrunden ochkså, förövrigt)
 

Hair

2008-11-07 19:20:28
Massor av hår.




 
 

Listerine

2008-11-07 19:12:50
Aj satan! Frågan är om det är värt det...


Fredag

2008-11-07 14:43:24
Hej på er.
Det var lite lättare att stiga upp ur sängen imorse när man tänkte på att det var fredag. Älskar fredagar! Bästa dagen i veckan på delad plats med lördagar. Sååå... Vad gör ni? Själv ska jag sätta mig framför TV:n och kolla på Step Up som redan har börjat (men vad gör man inte för bloggen?). Har aldrig sett den faktiskt. Nej, nu måste jag dra. Pussen <3


Johan Palm

2008-11-06 20:26:29
A, shit. Egentligen gillar ju jag Lars bäst i idol. Men fan vad detta rockar!


Fruits

2008-11-06 20:09:25
Shit - vad min näsa ser cp ut i inlägget under! Vill bara försäkra alla om att den inte är liiiika ful i verkligheten ialf.







När vi ändå håller på;



Jag mår illa. Pusshejdå.

Torsdag

2008-11-06 20:06:27
Dissade cykeln imorse för att det var så j*vla kallt och fick istället stjuts av Lottas mamma till skolan. Det slutade ju dessvärre  med att jag och Lotta fick gå hem, men det var det kanske värt? Jag vet inte riktigt hur vi ska kunna ta oss till skolan nu när det börjar bli halt och kallt, jag menar, vi har ju ändå en ganska rejäl bit dit. Hm...
Idag har jag bara vart i skolan som vanligt, slutade 15.15 idag och med tanke på att vi fick gå hem, kom jag hem först vid 16-tiden och det var ju mindre populärt. Tog mig en varm kopp choklad, riskakor och en dumle-klubba då. Onyttigt, men gott!
Well well. Vad gör ni? Själv lyssnar jag på lite soft musik och väntar på att Andra Avenyn ska börja. Kollar ni på det? Jag är helt fast, det går liksom inte att missa ett enda program. Tur att vi har Play Prima, inte sant?



Vi avslutar starkt med en bild på mig. Hett, om inte annat!

Puss <3

Mouth

2008-11-06 20:00:57





Kyrkogård

2008-11-02 19:47:19
   

Vi tog en sväng till kyrkogården för att tända lite ljus förut. Vi hann ju inte med det igår eftersom jag låg inne på akuten hela eftermiddagen.

Puss

081102

2008-11-02 11:40:04
Nu var det ett tag sen sist. Jag har en del att skylla på...
Det började i fredags, när jag och Lotta var på Gustasvik äventyrsbad. Vid klockan 3 fick jag så förskräckligt ont i huvudet, men jag fortsatte åka ändå (oklok som jag är). Efter cirka en timme gick vi och bytte om, jag hade fortfarande sprängande ont i huvudet.
Vi satte oss i bilen, jag började må illa och det blev allt värre med tiden. Bilresan tog väl ca 1 ½ timma och jag kan med lätta ord säga att jag led mig igenom den. Jag bara väntade på att få slänga mig på sängen så fort jag kom hem.
När de äntligen släppte av mig utanför lägenheten skyndade jag mig upp. När jag klev in genom dörren stod, som tur var, mamma där. Först log hon glatt, sen när hon såg hur jag verkligen såg ut gick leendet över till ett oroligt ansiktsuttryck. "Mamma, jag mår så himla dåligt" sa jag. Sen gick jag in på toan och tömte mitt maginnehåll genom munnen. Ni ska veta att det är inte kul att spy när man har ont i huvudet! Ialf, jag gick och la mig sen och sov i en timme.
När jag vaknade hade mamma gjort iordning jättegoda fajitas (stavas det verkligen så? :O), och det ville jag absolut inte missa, så även fast jag inte riktigt hade återhämtat mig åt jag ändå. Mums var det! Senare på kvällen myste vi med lite godis och cheeseballs. Efter det gick jag och la mig igen. 
Vaknade mitt i natten, spydde upp allt det goda, somnade.
Vaknade på morgonen, var tvungen att spy igen och eftersom jag inte hade något kvar i magen spydde jag galla (ni vet de där gröna), superäckligt! Usch, vad illa det smakar, alltså! Sen sov jag lite till, spydde mer galla. Och sicken huvudvärk jag hade!
Mamma ringde sjukhuset och jag fick åka till vårdcentralen för att bli kollad, de skickade mig till akuten och där fick jag ligga läääänge. De tog lite olika prover på mig och det visade inte att något var fel, men de kunde kaanske vara borelia och det får jag veta först om en vecka.
Nu har jag inte spytt på länge, och jag känner mig mycket bättre. Har lite ont i ögonen och huvudet, mår lite illa, men förhoppningsvis är det över snart.

Sorry att jag pratar om så äckliga saker, hehe.
En sak är säker i alla fall - jag ska aldrig mer bada på Gustavsvik! Okej, det kanske inte kom därifrån, men man vet aldirg och jag vill inte riskera något.


Förresten;

Jag har fått min första prenumentant! Hallaluja!

bloglovin