inte långt kvar..

2008-12-31 20:14:31
Godkväll!
Sitter här och kollar igenom lite bilder. Hade egentligen velat göre ett "bildspel" med bilder från året som gått, januari-december, men jag har inga datum på mina bilder, så det får vi skippa tyvärr. Jag vill ta jättehäftiga bilder på raketer, men jag tror att jag kommer misslyckas ganska hårt, eftertsom jag inte har något stativ. Jaja... Jag överlever. Jag ska ta kort på mig outfit också, så får ni se sedan. Inte så speciell, men jag kommer ändå inte ha något bättre för mig ;)
Ojojoj, vad det smäller utanför! Folk sjuter raketer som sjutton. Hehe. Vi är så orginella av oss så vi väntar till efter 23.00.
Snart blir det riktig mat tror jag, det serverades hummer till förrätt för ett tag sedan, och snart börjar det kurre i magen igen. Det blir älgkött och någon form av potatis. Gott! Sen har jag fixat massor av frukter och gott till efterrätt, typ, eller i alla fall ska det serveras på ett fat efter maten, så får man ta om man vill. På fatet ligger hallon, melon, physalis, sharon frukt, kiwi, vindruvor och mango. Till den kan man doppa i vit, smällt choklad! Gott.
Nej, hörrni. Har inget mer på hjärtat nu. Ha ett trevligt slut på 2008!
Puss

Laddar

2008-12-31 15:50:27
Hello folks.
Någon mer än jag som laddar inför nyårsfirandet? Här har de börjat skjuta raketer redan. Tycker det är onödigt att göra det då det fortfarande är ljust ute, de blir inte lika fina då. Vi sparar våra till kvällen ialf =)
Jag är hemma hos pappa och firar i år, mamma är också här. (dom är skilda)
Snart tror jag de bjuds på lite tilltugg (tack gode Gud, då kanske min bror lyckas sluta spela på trummorna).
Ha ett riktigt bra firande nu! PUSS!

30 december

2008-12-30 21:27:50

Oj, vad det var länge sedan! Har inte haft tillgång till internet över jul, så jag har inte kunnat blogga. Hur har ni det? Själv chillar jag här, framför datorm med en Svagdricka i handen (ingen jul utan Svagdricka!). Orkar inte berätta så utförligt om min jul, men jag kan ju i alla fall tala om vad jag fick i julklapp =)
Tröja, trosor, tidning, godis, 7 500:-, fotoskrivare, extrapapper och färg till skrivaren, Guitar Hero World Tour, UV-filter till kameran, läpptelefon, USB-minne, sopborste till mitt marsvins bur, 2 biokort, handledsvärmare, smink, fortsättning av min prenumation (stavning?) på FRIDA, rengöringstvåler, ringar, örhängen... Det är vad jag kommer på nu, men man glömmer alltid något.
Vad fick ni i julklapp?
Jag hade tänkt att köpa en dator för pengarna. Har kollat in en från DELL, får se hur det blir med det..
Nu är drickan slut, så jag ska ta mig lite Julmust i brist på annat.
Puss!


Hemma

2008-12-21 14:57:52
Hej bloggen! Nu har jag kommit hem från stan. Det inhandlades present till mamma och till farmfor och farfar. Måste ut en vända till imorgon och köpa en grej till pappa. Det är alltid något som fattas ;) Jaja, orkar inte tjöta mer nu.
Puss

Söndag

2008-12-21 09:57:15
Godmorgon! Har precis tagit mig en varm dusch, klätt på mig kläder och är redo att starta en ny dag! Staden som gäller, ska skrapa ihop de sista klapparna innan det blir för sent. Jag har en viss förmåga att köpa alldeles för mycket och för dyra klappar till min familj, men jag tycker att det är så kul att ge bort grejer! Hehe. Det hade ju vart skönt med en slappdag idag, men skitsamma. Måste man så måste man.
Så, vad ska ni hitta på idag då?
Nu väntar frukosten på bordet. Ha en bra dag!

Önskelista

2008-12-20 22:06:30
Som ni kanske upptäcker är jag så himla dålig på att uppdatera min blogg... Orkar inte föra över bilder från kameran och redigera dom och då tänker jag att det är lika bra att skita i det. Men man behöver ju faktiskt inte ha bilder med i varje inlägg.
Här är min önskelista:

1. Fotoskrivare
2. Pengar
3. Kläder

Inte så lång, haha. Men det räcker för mig. Själva nöjet i allt är ju att ge bort julklappar ;)

Puss!

Baka

2008-12-18 22:04:44



I söndags var det bakdag =) Lite bilder..

Foto

2008-12-18 21:59:39


Diverse bilder hemifrån.

Skrålls

2008-12-18 21:16:47





Kolla vad gó min lilla plutta är! Sötnöt

Jullov!!

2008-12-18 21:14:29
Hej alla människor!
Har haft ont om tid sista skolveckan, och nu har jag äntligen lite tid för bloggning! Det är JULLOV!!!! Så otroligt skönt! Hade julshow på skolan tidigare på kvällen. Det var ganska bra. Typ alla som uppträdde sjöng. En var en Gud på att sjunga, vill jag lova!
Ialf. Nu ska jag sluta tänka på allt som har med skolan att göra och bara släppa skiten!
Puss

Tisdag

2008-12-16 19:45:55
Hej! Idag har vi haft lekdag i skolan (xD). Sen var det till tandläkaren som gällde. Och nu sitter jag här- Intressant va?

Lips

2008-12-15 18:21:44

Gammal bild
Hej människor! Idag har jag vart i skolan som vanligt, det var Luciatåg. Höll på att garva på mig lite lätt. Inte så taskigt kanske, eftersom det var endel som var ganska oseriösa. Well, vad håller ni på med just nu? Jag försöker rensa datorn lite, minnet var näst intill porppfullt. Det går ganska bra faktiskt, fast jag vet inte hur jag ska lyckas ta mig igenom "Mina bilder". Suck.
Vet ni?! Jag slipper Spanska-provet! Woho! Behöver bara kolla igenom frågorna lite lätt *pustar ut*. Jag var ganska dålig på det man skulle kunna, så det känns verkligen som en lättnad.
Nu tror jag att det snart ställs fram Lasange på bordet. Puss!

Zyx citron - ingen problemlösare!

2008-12-14 17:18:52

14.09

2008-12-14 14:10:13
Ska snart slänga i mig lite mat. Vi har fullt upp här hemma! Vi kokar knäck, bakar bröd, fixar mat, dukar, steker stompabröd osv, samtidigt som julmusiken är i full gång. Mysigt har vi det! Måste hinna städa både mitt rum och Skrållans bur... Får se hur långt jag hinner. Nu blir det sallad!
Puss

14 december

2008-12-14 09:09:20
Blev ingen bra uppdatering igår. Hade fullt upp. Först gick jag och mamma på stan, käkade en äcklig skink&ost-paj tillsammans med Philip och mamma på "T". Skinkbitarna var sådär äckliga, ni vet som i Billys pizza? Typ... gummi.
Sen gick vi hem, jag somnade framför TV:n, vaknade 1 timme innan jag skulle iväg till luciaövandet. Skulle hinna äta, fixa håret, packa ner alla grejer och annat småskit. Panik! Fast det fixade sig, såklart. Vi övade på Luciatåget i drygt 2 timmar. Sen kom alla, var inte ett dugg nervös. Allt gick väldigt bra (förutom några som började sjunga när man inte skulle, men det gör inget :P) och min hals klarade sig. Har faktiskt inte alls lika ont idag. Skönt!
Jag kaaaanske kan lägga in bilder från luciafirandet. Men bara kanske!
Puss

Lucia

2008-12-13 09:53:21
Godmorgon sötisar! Idag är det lucia.
Tittade ni på det på TV:n? Om jag ska
säga vad jag tyckte så tyckte jag att det
 var myyycket bättre förra året, året innan
det, två år innan det. Kortfattad; det var
inte ett bra luciafirande på TV i år!
De hade så få folk, och de sjöng konstiga låtar.
Allra mysigast var det när de sände från Mora.
 kta lucia-stämning!
Ikväll ska också jag gå lucia. Känner mig
fortfarande inte helt återhämtad i halsen,
men det ska funka i alla fall. Det har jag
bestämt mig för. Det är så sjukt roligt att
sjunga i luciatåg ju!
Innan jag ska till kyrkan ska jag och
mamma gå på stan. Lite julklappshandling
och sånt där annat nödvändigt.
Vad ska ni hitta på idag?
Puss



(Bilden snodde jag från Google)

Kevin vann!

2008-12-12 22:57:08
JAAA! Kevin vann :D Så söt han är! "Jag älskar dig, Sofia". Och vilken glädje han utstrålar! Länge leve Kevin! En värdig idol vinnare!
Nu ska jag sova, så jag kan vara uppe vid 7 imorrn och kolla på Lucia på TV (tiiidigt värre)
Puss!

Melon

2008-12-12 22:42:29

Kan idol börja snart? Tycker synd om Alice och Kevin

Reklam

2008-12-12 22:39:06
De kan ju fan inte ha reklam mitt i avslöjandet av vinnaren i idol 2008. Nu blir jag arg.... Så, en sista gissning; Kevin! Fast det är otroligt svårt... Båda är skitduktiga ju!

Pärlor

2008-12-12 21:13:58







Ångrar mig redan

2008-12-12 20:16:06
VARFÖR sitter inte jag i globen och kollar på idol just nu?! Ångrar mig redan efter inledningen med några av de tidigare idolerna. ÅÅÅH, vad arg jag blir! Jaja, det är väl bara att gilla läget. Vi skulle fått gratis biljetter. Vi kunde haft en shopping dag i storstaden.
Tillbaka till TV:n! Puss

Kevin vs Alice

2008-12-12 11:44:57

(bilder från tv4.se, kollage av mig)

Hej på er! Ikväll gäller det! Vem ska ta hem segern i idol 2008? Personligen tycker jag att Kevins utstrålning slår Alice, men de båda har väldigt bra röst. Egentligen skulle jag och mamma gått på finalen i globen, men vi orkade inte ta oss dit :P Biljetter och sånt var klart, men vi struntade i det. Och tur var väl det? Med min onda hals skulle inte jag vilja sitta i ett fullsatt globen och skrika. Skönare att kolla hemifrån. Och så ska ju jag vara med i luciatåget i morgon. Är inte ett dugg pirrig faktiskt. Har inte tänkt så mycket på det, då det vart massa annat ivägen i min skalle.
Snart hoppas jag att mamma kommer över med lite halstabletter. Har fortfarande mördande ont. Det är så jobbigt! Försökte få i mig någonting, men min onda hals vägrade. Jaja.. Hoppas jag blir frisk till imorgon iallafall. På morgonen är det alltid en tradition för oss att kolla på luciatåget på TV och äta lussebullar och pepparkakor. Mums! Sen ska jag och mamma julhandla på stan. Det tackar man inte nej till! Och sen på kvällen klockan 9 är det som sagt luciatåg. Rolig dag! Om min hals går över, vill säga...
Hoppas i alla fall att ni mår betydligt bättre än mig! Puss!

Fredag

2008-12-12 09:48:50


Jag har ännu en hopplös, sjuk dag framför mig. Skippade skolan för att vila istället. Det är en ren plåga för mig att svälja. Vi har provat med allt, te med houng, halstabletter, tigerbalsam... ja, ALLT! Men det funkar inte... och jag lider så in i h*lvete. Har aldrig någonsin förut haft så här ont i halsen.

Ny layout

2008-12-11 20:02:56
Nu har jag fixat en ny layout. La inte ner mig så väldans mycket, men jag ska bara ha den över jul, så det funkar.

Trash

2008-12-11 15:58:12

 
Två bilder som togs på min kompis Nora, när hon var här i helgen. Ska snart ut på stan en snabbis för att hämta min legitimation. Mamma måste också växla lite kronor mot euro, eftersom hon ska åka till finland med hennes 2 systrar och mamma. Puss


City

2008-12-11 15:37:10








Strålande jul

2008-12-11 15:10:51
Nu börjar man verkligen känna hur julen
kommer allt närmare för varje dag. Skönt,
tycker jag, som älskar julen. Sitter här
framför min lilla dator och nynnar på
"Tänd ett ljus". Man får en sådan härlig
känsla på julen. Den känslan är helt
obeskrivlig, helt underbar och helt annorlunda.
Längtar redan efter nästa jul den 25 december.
Men om man hade haft julen kanske 7 gånger
om året, skulle magin försvinna. Därför är
julen så fantastisk. Alla ljus, paketen,
maten, kärleken, godiset, musiken.
Åh, vad jag älskar julen!

Skrållan

2008-12-11 14:59:46




Två bilder på min lilla underbaring. Så, vad har ni för er? Själv har jag ganska tråkigt.. Fotar lite olika ting och redigerar. Puss!

Godmorgon

2008-12-11 11:08:27
Stannade hemma från skolan idag. Har megaont i halsen och näsan är tät. Just nu dricker jag varm choklad Mums! Ler lite åt att mina kamrater sitter med ett spanskaprov på bänken framför dom just nu. Det ger mig i alla fall lite extra tid att öva. Om jag hinner göra det innan jul, vill säga.
Lite senare ska jag försöka få över bilderna från kameran. Hoppas det funkar. Ska åka med den till OnOff sen, eftersom någonting är fel. Det funkar inte att ladda över bilderna utan att batteriet tar slut direkt. Aja.
Ha en bra dag. Puss

Ben & Jerrys Sandwich

2008-12-10 17:09:35

(bild från google)

Numera kommer det finnas en ny länk under rubriken "Vardag". Amanda provar!
Denna gången har jag provat Ben&Jerrys Sandwich. Ni ser ju resultatet. Underbar! Prova den vettja!

Blixman

2008-12-10 14:55:42
Blixman

Jag fattar inte. Hur gör människan?

Sjuk

2008-12-10 14:09:28

Nu var det ett tag sen sist, igen. Suger på att hålla uppdateringen regelbunden, men det är så mycket läxor & luciaövningar, sen allt annat man ska hinna göra hemma. Har inte tillräckligt med tid till datorn. Men nu när jag är förkyld kan jag ju sno lite av min lediga tid. Fick gå hem från skolan, hade ont i huvudet, var tät i näsan och allmänt hängig. Känns en aning bättre nu. Ikväll var det menat att jag skulle först på droppens julmarknad som vi anordnat och sen på luciaövning. Men jag tror inte att det blir så. Får se hur jag känner mig sedan. Annars sitter jag här framför min dator och käkar lite gott juleskum. Mums! Ler åt tanken att mina klasskompisar ägnar sig åt gympa just nu. Något positivt med att vara sjuk i alla fall. Imorrn har jag spanskaprov, så jag måste öva. Fast det låter så sjukt lockande med ett varmt bad och lite ompyssling först.. Hm... Aja. Krya på mig. Puss hejdå

Varm choklad

2008-12-01 15:44:38

Godeftermiddag.
Sitter här och lyssnar på Johans tolkning av "Free Falling", tycker att den är riktigt bra! (om man tänker bort Annalisas skrik i bakgrunden). Såg ni på idol? Isåfall kan ni ju inte ha missat AnnaLisa? Piiiiiiinsamt. Skulle jag tycka om jag såg på reprisen ialf. Herregud, lilla flicka. Fast jag kan ju själv medge att jag skulle gli exakt lika dan om Ola Salo sjöng så till mig. Hur som haver. Hinner inte sitta här jättelänge, då jag måste packa en hel del som ska till pappa, sen ska jag ut på stan och köpa lite godis till mina små paket. Efter det är det meningen att jag ska hinna gå på droppen också, vi ska planera lite för julmarknaden vi ska ha.
Så ha de gött! Puss <3


bloglovin