Söndag

2008-11-23 17:39:50
Hej bloggen! Sjukt längesen nu, ju.
Det är så mycket jag vill skriva om här, jag tänker alla ord i hjärnan, men jag får inte ut dom på tangentbordet. Finns det någon slags kurs för sånt? Det är alltid så, när jag ska skriva i skolan och överallt. Det funkar helt enkelt inte.
Men nu har det gått såpass lång tid sen sist, så liiite ska jag väl kunna få fram ur hjärnan?
Vet att jag har typ 0 läsare per dag, men skit i det. Om man vill komma nån stans måste man ju fortsätta, inte sant?
Idag har det inte hänt mycket, förutom att vi har städat. Puh, vad jobbigt! Finns det något jag hatar är det att städa. Jag slarvar en hel del, vill jag lova. Skiter i det lilla hörnet, och det andra lilla skrymslet. Ingen ser det ju ändå, tänker jag. Det kan inte vara nyttigt med en massa damråttor för hälsan. Undrar hur det blir när jag flyttar hemifrån. Det kommer se ut som tredje världskriget hemma hos mig då. Älskar inredning, men när det kommer till att hålla det lika fint som det var från börjar så vet jag inte vad.. Men nu ska jag sluta babla om städning, för det är så tråkigt.
Egentligen är det ju meningen att jag ska lägga in massor av bilder, men jag orkar inte vänta på att alla 532 bilder från kameran ska ladda färdigt. Dåligt tålamod, kan man kalla det. Har ju såklart tagit många bilder som jag ska lägga in här, men det blir aldrig av. Är också skyldig min moster och hennes familj bilder från min andra mosters födelsedag. De lär nog få vänta ett tag till..
Ser ni vad bra det går? Med skrivandet alltså. Shit, vilket drag!
Jo, justeja!. Glömde nästan berätta. Vi har köpt Guitar Hero Aerosmith. Det kostar bara 299:- PLUS gitarr på Maxi. Men det var då självaste fan, vilken besvikelse! Riktigt tråkigt, med riktigt dåliga låtar. Har redan klarat ut hard och lite på expert på EN vecka. Jag hade förväntat mig en utmaning, men icke. Har ändå inte klarat ut hard på vanliga GH, som vi haft i över ett halvår. Jaja, Guitar Hero Tour nästa! Hoppas det är sååå mycket bättre. Annars fan stämmer jag dom.
Gissa vad jag ska äta ikväll? PIZZA! Wohoo! Gott, gott.
Appropå mat.. Eller mat och mat, men jag är så himla sugen på mörk choklad just nu, så det finns inte. Men en bra sak med att jag gillar mörk choklad mer än ljus, är att det är nyttigare. Duktiga jag!
Ojoj, detta börjar likna ett riktigt långt inlägg, hörrni. Ska kanske ta och runda av, när jag ändå skriver i onödan.
Ha det gött!
Puss <3

kommentarer


lämna en kommentar här

NAMN
KOM IHÅG MIG

E-POSTADRESS (visas ej)


BLOGGADRESS


KOMMENTAR

trackback
bloglovin