081102

2008-11-02 11:40:04
Nu var det ett tag sen sist. Jag har en del att skylla på...
Det började i fredags, när jag och Lotta var på Gustasvik äventyrsbad. Vid klockan 3 fick jag så förskräckligt ont i huvudet, men jag fortsatte åka ändå (oklok som jag är). Efter cirka en timme gick vi och bytte om, jag hade fortfarande sprängande ont i huvudet.
Vi satte oss i bilen, jag började må illa och det blev allt värre med tiden. Bilresan tog väl ca 1 ½ timma och jag kan med lätta ord säga att jag led mig igenom den. Jag bara väntade på att få slänga mig på sängen så fort jag kom hem.
När de äntligen släppte av mig utanför lägenheten skyndade jag mig upp. När jag klev in genom dörren stod, som tur var, mamma där. Först log hon glatt, sen när hon såg hur jag verkligen såg ut gick leendet över till ett oroligt ansiktsuttryck. "Mamma, jag mår så himla dåligt" sa jag. Sen gick jag in på toan och tömte mitt maginnehåll genom munnen. Ni ska veta att det är inte kul att spy när man har ont i huvudet! Ialf, jag gick och la mig sen och sov i en timme.
När jag vaknade hade mamma gjort iordning jättegoda fajitas (stavas det verkligen så? :O), och det ville jag absolut inte missa, så även fast jag inte riktigt hade återhämtat mig åt jag ändå. Mums var det! Senare på kvällen myste vi med lite godis och cheeseballs. Efter det gick jag och la mig igen. 
Vaknade mitt i natten, spydde upp allt det goda, somnade.
Vaknade på morgonen, var tvungen att spy igen och eftersom jag inte hade något kvar i magen spydde jag galla (ni vet de där gröna), superäckligt! Usch, vad illa det smakar, alltså! Sen sov jag lite till, spydde mer galla. Och sicken huvudvärk jag hade!
Mamma ringde sjukhuset och jag fick åka till vårdcentralen för att bli kollad, de skickade mig till akuten och där fick jag ligga läääänge. De tog lite olika prover på mig och det visade inte att något var fel, men de kunde kaanske vara borelia och det får jag veta först om en vecka.
Nu har jag inte spytt på länge, och jag känner mig mycket bättre. Har lite ont i ögonen och huvudet, mår lite illa, men förhoppningsvis är det över snart.

Sorry att jag pratar om så äckliga saker, hehe.
En sak är säker i alla fall - jag ska aldrig mer bada på Gustavsvik! Okej, det kanske inte kom därifrån, men man vet aldirg och jag vill inte riskera något.


Förresten;

Jag har fått min första prenumentant! Hallaluja!

kommentarer


lämna en kommentar här

NAMN
KOM IHÅG MIG

E-POSTADRESS (visas ej)


BLOGGADRESS


KOMMENTAR

trackback
bloglovin